menu

Corona-babyboom op komst? Reken op onze flexibele outsourcingformule!

Zaten uw collega’s niet stil tijdens de lockdown? Breidt de bubbel van uw receptionistes of hun back-upteam binnenkort uit met een baby? Misschien is er zelfs sprake van een heuse corona-babyboom! Dat vraagt om helpende handen op korte termijn. Dankzij onze flexibele outsourcing- en continuïteitsformule vangt u de geboortegolf aan uw receptie vlotjes op met ervaren onthaalmedewerkers.

Meer dan 50 vliegende en 230 vaste onthaalprofessionals zijn helemaal startensklaar. Stuk voor stuk klantgericht, enthousiast en met een verzorgd voorkomen. Perfect drietalig? Of course! Onze mensen zijn de crème de la crème: ze werden zorgvuldig door ons geselecteerd en geschoold. Met een passie voor hospitality ontfermen zij zich over uw receptie. Zo blijft de continuïteit op elk moment gegarandeerd.   

Heeft u een tijdelijke opdracht voor ons? Nood aan een back-upteam om de afwezigheden van uw vaste medewerker op te vangen? Bring it on! Wij duiken meteen in onze database en verzekeren u van een gepaste oplossing. 

Bezorg ons uw vraag.