menu

Een lege receptie? Dit is hoe je het kan voorkomen!

Uw onthaalmedewerkers zijn een onmisbare schakel binnen uw bedrijf. Ze ontvangen uw bezoekers, staan klanten telefonisch te woord en vormen een vast aanspreekpunt. Maar hoe kan u hun vakantiedagen opvangen? Wat bij ziekte of zwangerschapsverlof? Een onbemande receptie is geen optie! Daarom kan u altijd rekenen op Receptel. Wij verzekeren de permanentie van uw onthaal, precies op het moment dat u het nodig heeft.

Back-up van de bovenste plank

Dankzij onze continuïteitsformule kampt u nooit met een lege stoel achter de receptie. Alle korte afwezigheden – voorzien én onvoorzien – worden onmiddellijk opgevangen door onze onthaalmedewerkers. We schakelen flexibel, werken ons meteen in en verzekeren dat uw bezoekers zich oprecht welkom voelen. Klantgericht en met de glimlach, dat is ons visitekaartje!

Lees meer over onze continuïteitsformule >>

Koploper in gastvrijheid 

Receptel is uw hospitalitypartner voor een onberispelijk onthaal. De receptie is een essentieel contactpunt voor uw klanten, en de impact ervan valt niet te onderschatten. Onze medewerkers garanderen een warme ontvangst, die positief afstraalt op uw onderneming. Professioneel, persoonlijk en met een torenhoge servicegraad.

Onze klantendienst is elke dag bereikbaar van 07.00 uur tot 20.30 uur. Nood aan tijdelijke ondersteuning? We komen meteen in actie!

Get in touch >>