menu

De maand oktober kleurt Pink bij Receptel

Borstkanker is een topic dat Receptel nauw aan het hart ligt. Elke dag krijgen tientallen vrouwen de vreselijke diagnose te horen. Al enkele jaren zijn we trotse sponsor van Pink Monday, één van de vele initiatieven van Pink Ribbon waarop de terugkeer naar de werkvloer na een langdurige afwezigheid wegens ziekte, extra in de verf wordt gezet. Daarom kleurt oktober helemaal Pink bij Receptel. Een maand lang willen we medewerkers, klanten en uitzendkrachten sensibiliseren voor de preventie en opsporing van borstkanker.

Dress pretty in pink en win geschenkbox met healthy snacks

We organiseren onze eigen Pink Monday op kantoor, waarbij onze collega’s zich uitdossen in hun mooiste roze outfit. En we roepen uw bedrijf op om hetzelfde te doen! Kies een maandag in oktober, vraag uw collega’s om zich in roze tinten te kleden en maak enkele leuke foto’s van het team. Deel de beelden op Facebook en misschien trakteren we uw onderneming op een leuke prijs. Vergeet Unique Belgium niet te taggen (@Unique Belgium) en de hashtag #pinkmonday te gebruiken. Zo ontsnapt uw deelname zeker niet aan onze aandacht.


Kilometers tegen kanker 

Door de coronacrisis vielen vele loopwedstrijden in het water. Gelukkig werd er snel een virusvrij alternatief op poten gezet want beweging blijft een cruciaal onderdeel van een gezonde levensstijl. Onze medewerkers registreren zich voor een bepaalde afstand, smeren de benen in en lopen hun eigen wedstrijd. Voor elke sportieveling schenkt USG People Belgium een mooie bijdrage aan Pink Ribbon. 

Klein lintje, groot gebaar

Iedereen kent het intussen iconische Pink Ribbon-lintje: een subtiel symbool met een sterke boodschap. Houd zeker uw brievenbus in de gaten, want wij sturen u graag een eigen exemplaar. Dit jaar zorgden Olivia Borlée en Élodie Ouédraogo voor een stijlvol ontwerp. Ieder lintje is € 3 waard, waarvan € 2 rechtstreeks naar de vzw gaat. 

Wilt u Pink Ribbon zelf steunen? Super! Je vindt meer info HIER.