menu

Pepper, de receptierobot!

Als specialist in het creëren van een excellente ontvangstbeleving zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om die 9+ gastbeleving te optimaliseren. We zijn ervan overtuigd dat technologische ontwikkelingen een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de onthaalbeleving. Daarom hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van “Pepper”, de receptierobot.

Unique_Post_Facebook_Receptel_V7

Meerwaarde voor huidige onthaalbeleving 

We beschouwen Pepper als een meerwaarde aan de huidige onthaalbeleving.  De taken die Pepper voor z’n rekening neemt, geven de mogelijkheid aan de gastvrouw of gastheer van dienst om haar/zijn persoonlijke aandacht en service nog meer in de verf te zetten. Zo creëren we een ultieme klantbeleving die in de huidige markt het belangrijkste onderscheidend vermogen van een organisatie is. Wij geloven immers dat persoonlijke aandacht de nieuwe luxe is.

Sociale robot

Bij RGF Staffing liep receptierobot Pepper enkele jaren stage aan het onthaal en verwelkomde hij de bezoekers. Zo konden de bezoekers een praatje doen met Pepper en hielp Pepper hen met o.a. het opvragen van de WIFI-code, het inchecken en het uitchecken via de parking. 

Pepper werd heel de tijd geëvalueerd. Bezoekers konden steevast aangeven wat ze van Peppers diensten vonden en ook de Receptel medewerkers konden eventuele verbeterpunten melden. 

Katty Scheerlinck, Country director RGF Staffing: “We geloven in een totaalbeleving aan het onthaal, en daarin kunnen innovatie en technologie zoals die achter Pepper een meerwaarde bieden. Het onthaal is namelijk hét visitekaartje van de organisatie.“ 

Laat u alvast inspireren door volgend filmpje.  

Wil jij Pepper ook ontmoeten?

Neem contact op met Caroline Saeremans via sales@receptel.com en maak vandaag nog een afspraak.

Unique_Post_Receptel_750x300_V6