menu

Zichtbaarheid, van levensbelang op de werkvloer en in het verkeer!

Veiligheid en welzijn stonden het voorbije jaar hoog op de agenda. Het coronavirus haalt nog steeds de krantenkoppen, waardoor bedrijven nu meer dan ooit belang hechten aan een comfortabele, veilige werkplek voor hun team. Een safety first focus die begint vanaf dat je medewerkers ’s ochtends de deur achter zich toetrekken! Veilig woon-werkverkeer met minder arbeidsongevallen? Receptel zoomt in op het belang van zichtbaarheid in het verkeer en op de werkvloer. 

Meer visibiliteit in het verkeer 

Scholen zijn weer open gegaan, het bedrijfsleven begint opnieuw te bruisen en de ochtendspits zwengelt weer aan. Samen met het vallen van de bladeren en het inkorten van de dagen, nemen ook de verkeersongevallen in stijgende lijn toe. Een goede zichtbaarheid op de weg is dan cruciaal, zeker met het oog op de bescherming van zwakke weggebruikers. Ook qua intern verkeer, in magazijnen en op bedrijfssites, is veilig en bewust verkeer van cruciaal belang.

Een zichtbaar verkeersbeleid op de werkvloer? Receptel helpt je op weg!

Afspraak maken  >>  Download de white paper >>

Vlot en veilig naar het werk met Receptel

Om verkeersveiligheid in de picture te zetten, lanceert Receptel ‘Zichtbaarheid’, een opvallende campagne die werkgevers meer inzicht geeft in veilig verkeer van, naar en op de werkvloer. Met een white paper boordevol tips en tricks gidsen we ondernemingen naar een bedrijfscultuur met minder verkeersrisico’s en meer welzijn on the job. Cijfers, wetgeving, best practices, … Aan de hand van straffe statistieken en gerichte preventiemaatregelen begeleiden we je bij het uitstippelen van een hands-on verkeersbeleid. Meteen toepasbaar!

Meer zichtbaarheid op straat en op het werk? Dat betekent minder ongevallen, minder menselijk leed, minder milieu-impact en minder kosten voor jouw bedrijf. Een weloverwogen win-win!

Een bedrijf met verkeersveilige attitude? 

Samen zetten we je verkeersbeleid stevig op de rails. Zo komt elke werknemer met plezier werken én veilig thuis.
Afspraak maken >>   Download de white paper >>