menu

Outsourcing

Iedere receptie is anders en afhankelijk van de specifieke structuur en cultuur, het aantal medewerkers, en de behoeften van uw organisatie, uw klanten, uw gasten en uw relaties. Daarom krijgt u van ons een persoonlijk voorstel voor de inrichting en invulling van uw receptie.

Receptel verzorgt van a tot z de invulling van uw receptie door middel van een hoogwaardig rekruteringsproces, specifieke opleidingen en een kwalitatieve opvolging waarbij we ervoor zorgen dat er te allen tijde hospitality wordt geboden op het hoogste niveau, met daarnaast de garantie van een continue 100% bezettingsgraad.

Totale outsourcing

Een voorafgaande studie van het takenpakket en uw noden maken het mogelijk een efficiƫnt rekruteringsproces op te starten en uw onthaal professioneel te organiseren. Receptel staat dan ook garant voor een vlekkeloos beheer van het volledige takenpakket en zorgt voor de continue ontwikkeling van uw receptie en medewerker dankzij coaching en opleidingen. Daarnaast voeren we desgewenst kwaliteitsaudits uit die bijdragen tot een kwalitatieve opvolging.

Tijdelijke outsourcing

Ook voor tijdelijke outsourcingprojecten voeren we eerst een studie van het takenpakket bij de klant uit. Daarna kunnen we overgaan tot de efficiƫnte rekrutering en selectie van uw receptionist(e). Zoals altijd kunt u rekenen op een vlekkeloos beheer van het takenpakket, de nodige coaching en opleiding, en desgewenste kwaliteitsaudits.