shadow

Receptel steunt Pink Ribbon

Ook dit jaar heeft de Starbrand Unique meegedaan met verschillende acties om borstkanker onder de aandacht te brengen. Een gezonde levensstijl met meer beweging kan 1 op de 3 kankers helpen voorkomen en zo dat aantal naar beneden halen. Samen maken we het verschil!

Unique_PinkRibbon_2019_Web_750x350_NL

A Mile A Day tegen borstkanker 

Elke dag krijgen 26 vrouwen in ons land te horen dat ze borstkanker hebben. Een gezonde levensstijl met meer beweging kan 1 op de 3 kankers helpen voorkomen en zo dat aantal naar beneden halen. Vrouwen die een leven lang fysiek actief zijn, genieten van hogere overlevingskansen dan vrouwen die weinig of niet bewegen. Ze verdragen de behandelingen beter, voelen zich minder vermoeid, kunnen sneller de draad van het gewone leven weer opnemen, enzovoort. 

Daarom heeft de Starbrand Unique haar collega’s uitgedaagd om 28 dagen lang stappen bij te houden en elke dag een nieuw stappendoel te bereiken. Meer dan 70 collega’s gaven het beste van zichzelf door elke dag 1,6 km te wandelen, naast hun dagelijkse dosis beweging. Met andere woorden is er in de maand mei in totaal 9 700  kilometer extra gewandeld. Wat een geweldige prestatie! 

Ter ondersteuning van deze Challenge en mei wandelmaand hebben onze managers drop in acties gedaan bij klanten en prospecten. Ze deelden veters uit om ze warm te maken om deel te nemen aan onze “A Mile A Day” Challenge en te sensibiliseren voor het goede doel.  

Een hecht partnership 

Al jaren steunt Receptel het goede doel Pink Ribbon. De “A Mile A Day” Challenge was een voorbereiding op Pink Monday. Op 7 oktober dit jaar geeft Unique de aftrap van de maand tegen borstkanker. Die dag is Pink Monday, de start van een reeks activiteiten ten voordele van de strijd tegen borstkanker. 

Onze “A Mile A Day” Challenge was nog maar een opwarmer voor ons in vergelijking met alles wat er nog gaat komen. In oktober geven ook de medewerkers van Receptel opnieuw het beste van zichzelf in de strijd tegen borstkanker.