shadow

Een studentenjob met pit die vind je bij Receptel

Ben je student en zoek jij een uitdagend en afwisselend vakantiejob? Sta je graag in contact met mensen en doe je graag een babbeltje? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou gedurende de schoolvakanties!

BannerB2CStudentenjob_NL

Wat doet Receptel?

Receptel is de nummer 1 op gebied van hospitality en dienstverlening. Wij willen onze bezoekers graag een ontvangst geven dat hen bij blijft. Vanaf de eerste stap die de bezoekers in het bedrijf zetten, wil Receptel hen een welkom gevoel geven. We leveren steeds service en oplossingen op maat, aangepast aan de behoeften en wensen van het bedrijf.

Onze receptionisten zijn hét aanspreekpunt van de bezoekers. Zij vormen het imago en het visitekaartje van het bedrijf. Met de inzet van onze professionals maken wij dagelijks het verschil bij onze opdrachtgevers.  Wij zouden graag onze dienstverlening tijdens de schoolvakanties verderzetten en daarom zijn wij op zoek naar studenten om onze vaste medewerkers te vervangen tijdens deze periodes.

Wat doe jij bij Receptel?

Wat zijn jouw taken als receptionist(e)?

  • Het onthaal van de bezoekers met een glimlach en een kop koffie
  • De bezoekers naar de juist contactpersoon leiden , de vergaderzaal tonen, helpen met de parking, geven van de wifi-code …
  • Vervoer organiseren voor bezoekers
  • Telefonie (Nederlands, Frans, Engels)
  • Administratieve ondersteuning van postverwerking, leveringen, bestellingen (broodjes voor klanten, medewerkers) ,…
  • Algemene administratieve taken

Een job bij Receptel is geen nine-to-five-job. Elke week wordt er een planning opgemaakt die dus wekelijks kan verschillen. Het kan dus ook zijn dat je in een week bij verschillende projecten wordt ingezet. Dit wilt dus zeggen dat we wel enige flexibiliteit verwachten maar daardoor is het een heel uitdagende en afwisselende studentenjob.   

De bezoekers begeleiden naar de juiste contactpersoon, vergaderzaal of last minute nog een taxi regelen. Er is niets leuker dan ergens toekomen en hartelijk onthaald worden door de receptionist(e) die je de nodige hulp en informatie geeft.

Wat verwacht Receptel van jou?

  • Vlot in omgang, spontaan
  • Goede kennis van de talen: Nederlands, Frans en Engels
  • Positief en energierijk
  • Altijd met een glimlach

Receptel is op zoek naar jou!

Spreekt deze vakantiejob jou aan? Kan je niet wachten om bezoekers een leuk ontvangst te geven? Stuur dan jouw cv door naar cv@receptel.com. En dan nemen we zeker contact op met jou!