shadow

Vlekkeloze re-integratie na afwezigheid? Onze whitepaper vertelt hoe het kan! 

Heb jij al te maken gehad met langdurige afwezigheden onder je werknemers? Anno 2019 stapelt het aantal burn-outs zich razendsnel op en strijden een heleboel mensen tegen slepende ziektes, bijvoorbeeld kanker. Als zaakvoerder of hr-dienst is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de boel blijft draaien, en om je medewerkers na enkele weken of maanden te begeleiden in het re-integratietraject op de werkvloer. 

Template_750x350_NL

Aanpak 

Receptel stak de koppen bij elkaar met prof. dr. Elke Van Hoof, scherpte de pen en publiceerde ‘Weer aan de slag’: een whitepaper die een pasklaar antwoord biedt op al je vragen. Eersteklas communicatietips, hands-on suggesties om de terugkeer voor te bereiden, praktische oefeningen voor de werkverdeling … All you need to know om je medewerkers voor de volle 100% te ondersteunen!

Als gedreven hr-partner trekt Receptel alle registers open om je van A tot Z te informeren. Benieuwd naar de inhoud van onze whitepaper? Hij is helemaal gratis voor jou! Contacteer onze Sales en vraag je whitepaper gratis aan

Contacteer Sales

Minder terugval? Meer gelukkige werknemers? Daar doen we het voor!

Wil je prof. dr. Elke Van Hoof haar tips zelf horen toelichten? Zij is één van de experts die zal spreken over het re-integratieproces tijdens het Pink Monday Congres in Brussel. Receptel beseft goed dat borstkanker een veelvoorkomende reden is waarom vrouwen uitvallen en schaart zich als trotse sponsor achter dit evenement. 

Schrijf je hier in