shadow

Vlekkeloze re-integratie na afwezigheid? Onze whitepaper vertelt hoe het kan! 

Heb jij al te maken gehad met langdurige afwezigheden onder je werknemers? Anno 2019 stapelt het aantal burn-outs zich razendsnel op en strijden een heleboel mensen tegen slepende ziektes, bijvoorbeeld kanker. Als zaakvoerder of hr-dienst is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de boel blijft draaien, en om je medewerkers na enkele weken of maanden te begeleiden in het re-integratietraject op de werkvloer. 

Template_750x350_NL

Aanpak 

Receptel stak de koppen bij elkaar met prof. dr. Elke Van Hoof, scherpte de pen en publiceerde ‘Weer aan de slag’: een whitepaper die een pasklaar antwoord biedt op al je vragen. Eersteklas communicatietips, hands-on suggesties om de terugkeer voor te bereiden, praktische oefeningen voor de werkverdeling … All you need to know om je medewerkers voor de volle 100% te ondersteunen!

Als gedreven hr-partner trekt Receptel alle registers open om je van A tot Z te informeren. Benieuwd naar de inhoud van onze whitepaper? Hij is helemaal gratis voor jou! Contacteer onze Sales en vraag je whitepaper gratis aan

Contacteer Sales