NL EN FR
b

Over ons

Wij zijn Receptel,
het vertrouwde Belgische merk van Armonia.

Sinds 1993 specialiseert Receptel zich in onthaaldiensten voor bedrijven en overheden in België. Wij beschikken over de knowhow en de middelen om aan uw noden en behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor Receptel?

In elk contact met opdrachtgevers, gasten, collegas en partners benaderen wij mensen zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Onze cultuur is gebaseerd op drie kernwaarden die iedereen binnen onze organisatie altijd uitdraagt.

  • Zekerheid

    De langdurige relaties met onze klanten zijn het bewijs van hun tevredenheid. Sommigen kennen we al tientallen jaren. Zij beschouwen Receptel als de marktleider in onthaaldiensten in België.

  • Kwaliteit

    Receptel hecht veel belang aan uitgebreide coaching en loopbaanbegeleiding. Via diverse opleidingen krijgen onze medewerkers de kans om volop in hun job te groeien.

  • Persoonlijk contact

    Bij ons krijgt elke opdrachtgever en onthaalspecialist een vast contactpersoon als eerste aanspreekpunt.

Familiebedrijf met betrokkenheid

Sinds 2022 is Receptel een onderdeel van Armonia, een toonaangevende internationale speler in hospitality en facility management. Dit familiebedrijf telt 16.000 medewerkers in 8 landen en heeft een jaaromzet van 400 miljoen euro. Patrick Thélot, die in 1974 met hotel- en receptiediensten in Parijs begon, is nog steeds nauw betrokken bij de onderneming.

Ontmoet onze helden

Sinds dag één streven wij ernaar de beste werkgever in de hospitality sector te zijn. Hiervoor investeren wij veel in de training, ontwikkeling en het geluk van onze medewerkers. Zij belonen ons én onze opdrachtgevers elke dag met hun energie en betrokkenheid, waarmee ze uw bezoekers en medewerkers een geweldige ervaring bezorgen. Vandaar dat onze opdrachtgevers meestal kiezen voor een langdurige samenwerking met Receptel.

Cultuur van innovatie

De wereld van hospitality verandert razendsnel. En wij veranderen mee. Sterker nog, we duwen de vernieuwing vooruit waar we kunnen! Dit komt omdat we de mensen om ons heen voortdurend prikkelen richting een dienstverlening van morgen die nóg beter, leuker en vooral gastvrijer is. Dit maakt Receptel de ‘pionier in hospitality’.

Maak kennis met ons team

Het team van Receptel zorgt voor continue innovatie in persoonlijke dienstverlening. We richten ons elke dag op het creëren van onvergetelijke ervaringen voor iedereen die met ons in contact komt: onze opdrachtgevers en hun gasten en medewerkers, onze partners en onze collega’s. Maak kennis met onze professionals.

Elisabeth Beelen

Business Partner

Julie Lauwers

Business Partner

Sarah Vanden Broeck

Business Partner

Sabrina Vermeir

Business Partner

An De Bleeckere

Operations Manager

Gaëlle Vanderbeken

Planning

Vanessa Meeus

Planning

Natalie De Meulder

Billing & HR Coordinator

Christophe Lenaers

COO Armonia Belgium

Rita De Giorgi

Sales Manager