NL EN FR
b

Receptiediensten

De persoonlijke aandacht die uw bezoekers en medewerkers verdienen

Klanten, medewerkers en kandidaten hebben steeds hogere verwachtingen. Een uitmuntende en persoonlijke ontvangst draagt bij aan succesvolle ontmoetingen en bijeenkomsten. Daarom stellen wij bij uw frontoffice uitsluitend de beste mensen uit het vakgebied op. Omdat elke organisatie anders is, krijgt u van ons steeds een persoonlijk voorstel voor de inrichting en invulling van uw receptie.

Receptiediensten met de beste gastvrouwen en gastheren

Door uw receptiediensten uit te besteden aan Receptel kiest u voor professionele gastvrouwen en gastheren. Deze specialisten staan klaar wanneer gasten binnenkomen, lopen naar hen toe en glimlachen bij de begroeting. Maar onze experts doen zoveel meer.

Het gevoel van een persoonlijke assistent

Tijdens het gehele verblijf hebben mensen het gevoel dat ze beschikken over een persoonlijke assistent. De gastvrouw of gastheer staat op ieder moment voor uw bezoekers en medewerkers klaar en stemt de dienstverlening volledig af op hun wensen en behoeften. Het meelopen naar de afspraak, een verse cappuccino, het aansluiten van de beamer, het regelen van catering, het bestellen van taxi’s; aan alles hebben zij gedacht. Hun beloning? De glimlach die mensen meenemen naar huis

 

Outsourcing

Uw receptie van a tot z geregeld

Een voorafgaande studie van het takenpakket en uw noden maken het mogelijk een hoogwaardig rekruteringsproces op te starten en uw onthaal professioneel te organiseren. Receptel staat dan ook garant voor een vlekkeloos beheer van het volledige takenpakket en zorgt voor de continue ontwikkeling van uw receptie dankzij coaching en opleiding van de onthaalspecialisten.

Op uw verzoek voeren we kwaliteitsaudits uit en bieden we u degewenst de garantie van een continue 100% bezettingsgraad. Zo zorgt Receptel ervoor dat uw receptie te allen tijde hospitality op het hoogste niveau biedt.

Continuïteit

Nooit meer een lege receptiebalie

Met onze back-up pool van onthaalspecialisten vangen we de geplande én ongeplande afwezigheden van uw receptionist altijd op: onze dienst Operations staat elke werkdag, van 7u tot 20u30, voor u klaar. Zo zorgt Receptel zonder uitzondering voor een warm welkom, elke dag opnieuw. Onze experts zijn vooraf opgeleid om uw receptie efficiënt en zelfstandig te runnen.

Try & Hire

Op zoek naar uw ideale onthaalmedewerker!

Alleen de beste kandidaat is goed genoeg voor Receptel! Na een profielanalyse starten we een op maat gemaakte selectieprocedure. Samen met u kiezen we de nieuwe onthaalmedewerker. De periode van de plaatsing wordt in overleg bepaald. Bij een positieve evaluatie komt de medewerker vast bij u in dienst.

Alles voor de hospitality in uw omgeving

Ontdek de mogelijkheden van onze dienstverlening: