NL EN FR
b
terug naar Nieuws

Christophe Lenaers nieuwe COO Armonia Belgium

2 april 2024

Christophe Lenaers is per 22 januari 2024 benoemd tot Chief Operating Officer van Armonia België. Hij krijgt hiermee de leiding over Receptel. Hij was voor die tijd Transitie Manager bij Receptel om de overgang van Receptel van RGF Staffing naar Armonia België te begeleiden.

Christophe heeft ruime ervaring in de hotellerie. Hij was onder meer actief als Director of Operations bij Radisson Blu in Antwerpen en als Operations Manager bij Thon Hotels in Brussel. Hij studeerde Hotel- & Cateringmanagement aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen.

In zijn nieuwe functie zal Christophe verantwoordelijk zijn voor het mede vormgeven en uitvoeren van de Armonia-strategie gericht op het streven naar operational excellence. Zijn ervaring en kennis zijn essentieel in de verdere ontwikkeling en groei van Armonia in België.

 

“We zijn verheugd Christophe het vertrouwen te geven om ons team in België te leiden. Zijn uitgebreide expertise in hoteldienstverlening is van onschatbare waarde voor onze strategie en ambitie om te groeien als leider in front of house en facilitaire dienstverlening”, zegt Michael Bouwens, CEO bij Armonia Benelux.

 

“Werken aan de huidige en toekomstige dienstverlening van Armonia in België is een prachtige opdracht. Het is uitdagend om iedere dag te werken aan vijfsterren dienstverlening. Ik kijk ernaar uit om daar met Receptel een leidende rol in te spelen”, aldus Christophe.

Christophe Lenaers - COO Armonia Belgium

 

Caroline Saeremans treedt na acht jaar terug als Business Unit Manager bij Receptel om te beginnen aan een nieuwe uitdaging als Business Development Manager Detachering België bij Forum Jobs in Roeselare. “Caroline heeft veel betekend voor Receptel. Daar ben ik haar bijzonder erkentelijk voor. Ik wens haar heel veel succes en plezier in haar nieuwe job.”

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met Christophe Lenaers via christophe@armoniabenelux.com of +32 (0)494 516047.