NL EN FR
b
terug naar Nieuws

Tour d’Armonia: samen fietsen tegen kanker

1 augustus 2023

Op 22 september ruilen zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers en partners de bureaustoelen in voor fietszadels: samen rijden we de Tour d’Armonia! We maken een inspirerende fietstocht van het Receptel-kantoor in Antwerpen naar het kantoor van bouwens& in Amsterdam. Dit doen we om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum in Nederland en het Kinderkankerfonds in België.

Deelnemers aan de Tour d’Armonia kunnen kiezen uit drie uitdagende etappes: Antwerpen-Amsterdam (200 km met tussenstop in Utrecht), Antwerpen-Utrecht (150 km) en Utrecht-Amsterdam (50 km). Onze medewerkers worden door Armonia Benelux gesponsord; opdrachtgevers en partners leveren een bijdrage van €1 per gereden kilometer en/of doen mee met een sponsorpakket.

Samen maken we het verschil

Met dit initiatief willen we niet alleen onze fysieke grenzen verleggen, maar ook een verschil maken in het leven van kinderen die vechten tegen kanker. Alle ingezamelde fondsen worden gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum en het Kinderkankerfonds. Tijdens onze tussenstop in Utrecht overhandigen we de cheque met het totale sponsorbedrag aan deze goede doelen. 

Wil jij deel uitmaken van dit initiatief door zelf mee te fietsen of door een sponsorbedrag over te maken? Meld je dan aan voor de Tour d’Armonia op 22 september! Kijk op www.tourdarmonia.com of stuur een e-mail naar info@tourdarmonia.com.