NL EN FR
b
terug naar Nieuws

Fietsavontuur van Antwerpen naar Amsterdam: de eerste Tour d'Armonia tegen kinderkanker

18 oktober 2023

Vrijdag 22 september 2023 was een bijzondere dag voor Armonia Benelux: de collega’s van Receptel en bouwens& reden samen de allereerste Tour d'Armonia, een indrukwekkende fietstocht tegen kinderkanker.

Maar liefst 15 medewerkers en partners fietsten van Antwerpen naar Amsterdam (deels of helemaal). Samen verzamelden ze maar liefst €25.547! Dit bedrag hebben we met liefde verdeeld tussen het Prinses Máxima Centrum in Nederland en het Kinderkankerfonds in België.

Het avontuur begon met zeven fietsers in Antwerpen, van wie er drie de grens overstaken bij Essen en in een stevig tempo doorfietsten naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Daar haakten acht collega’s en partners aan. Wat een tocht, samen door het prachtige Nederlandse landschap... Lekke banden, kleine botsingen – niets kon hen stoppen. Om iets over zevenen kwam de hele groep aan bij het hoofdkantoor van bouwens& in Amsterdam, waar familie en vrienden waren samengekomen om hen toe te juichen.

Dit succesvolle evenement was niet mogelijk geweest zonder de steun van onze sponsoren: wij willen Voormedia, Clipforce, Sjoeche, Nieuwenhuis, CleanBuilding en Wijnig.nl van harte bedanken voor hun steun. En natuurlijk ook onze fietsers! Samen streven we naar een hoopvolle toekomst voor alle jonge kankerpatiënten.